Sunclub Splash! (1999)
Elke werkdag,
60's at Six
70's at Seven
80's at Eight
90's at Nine
Big B21!
More Music
More Fun!
Big B21!
www.BigB21.nl
More Music
More Fun!
nieuwsuitnijmegen.nl
altijd op de hoogte
van het laatste nieuws
uit de oudste stad
van Nederland
nieuwsuitnijmegen.nl
Haceel ICT Groep
zoveelmakkelijker.nl
Elke werkdag,
van 10:00 uur
tot 18:00 uur
90's, 2K and Today!
Big B21!
Leuk dat je luistert!
Hier uw tekst?
Neem vrijblijvend contact met ons op!
Goedkoper dan u denkt!

Adverteren

Adverteren

Waarom adverteren bij Big B21! ?

Big B21 is een radiostation met een helder en onderscheidend concept. Hierdoor is Big B21 uitermate geschikt als jouw product en/of dienst zich kan identificeren met het concept van Big B21. Aanbieders van feestkleding, feestcafé's, party organisatoren, platenmaatschappijen, aanbieders van wintersportvakanties, discotheken... en zo zijn er nog tientallen bedrijven en branches te bedenken waarvoor Big B21 een zeer effectief medium zou kunnen zijn voor een campagne.

Hoe kom ik aan een spot of banner?

Er zijn in Nederland vele reclamebureaus, en jingle/commercialproducenten die dit voor je kunnen doen. Er is echter een groot verschil in prijs. De prijs is uiteraard sterk afhankelijk van je wensen. Wilt je alleen de spot laten produceren of wil je ook de tekst door een professionele tekstschrijver laten maken. Alles is mogelijk!

Big B21 werkt voor de productie van haar jingles en promo's al jaren samen met een aantal bedrijven en voice-overs die tegen zeer scherpe tarieven voor jou een spot kunnen produceren.
Deze bedrijven kunnen voor jou een professionele spot produceren, maar je dient zelf de tekst aan ons te leveren en de aanwijzingen te geven over de uitstraling van de spot (achtergrondmuziek, geluidseffecten, etc.). De redactie van Big B21 kan je helpen bij het bepalen van de uitstraling van de spot. Tevens kunnen wij helpen bij het schrijven van de tekst. Natuurlijk kun je ook zelf een bedrijf uitzoeken om jouw spot te laten produceren.

Wil je adverteren op onze website? Dan heb je wellicht een banner nodig. Op het internet zijn vele kleine en grotere bedrijven te vinden die dit voor je kunnen doen. Big B21 kan dit echter ook zelf tegen een scherp tarief voor je doen.

Heb je vragen of wil je zo snel mogelijk beginnen met adverteren, mail of bel dan naar de redactie: Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt van ons alle informatie over prijzen en mogelijkheden.